Golf professional

PL

Peter Lagelius kommer att sköta träning och utbildning på klubben under säsongen. Årets kursutbud finner du här nedanför. För en roligare golfsäsong ta en kurs och kom igång tidigare och med nya och bättre slag.

Välkommen och hoppas vi får en bra sommar tillsammans.


Om du vill lära dig att spela golf så är det bästa sättet att gå en nybörjargolfskola.

Då får du lära dig golfens grunder i både teori och praktik. Vi har ett väl utvecklat nybörjarprogram som följer SGF´s och PGA´s nya utbildningssystem som kallas:

”Grönt kort på väg till hcp 36″.

Under golflektionerna så lär vi dig grunderna i golfspelet och du får tillfälle att öva alla sorters slag, på teorikursen får du en introduktion i golfvett och golfregler.

Vi startar nybörjargrupper under hela golfsäsongen och vi börjar den första golfskolan för nybörjare redan i mitten av april och kör hela september ut.
Under kursen tillhandahåller vi utrustning och även kurslitteratur.  Vi har följande upplägg att välja på: kvällstid, helger och även intensivkurser.
Självklart kan du också ta enbart privatlektioner om du så önskar.

Den mest populära golfskolan är kvällstid. Skulle du missa ett kursmoment så kan du ta igen det med en annan grupp som pågår parallellt.

Priset för denna kurs är 1980:- inklusive rangebollar ett rangekort värde 300 kr, lån av klubbor och kurslitteratur. I kursavgiften ingår även ett teoriprov, ett uppspel samt två rundor på banan med din fadder. Under kursdagarna har du fria rangebollar och tillgång till korthålsbanan även för egen träning.

Erbjudande från Tortuna GK till dig som tar golfkurs hos oss första året. Du betalar endast 3 500 kronor för både golfkursen och medlemskap. År två betalar du 4600 kronor + fyra timmar

uppstart på våren och år tre fullt betalande medlemskap. (5800kr)

För mer information och anmälan kontakta oss:

kansli@tortuna.com

 

 


 

 

Nybörjarkurser

Pro: Peter Lagelius  

I kursen ingår rangebollar, lån av klubbor och kurslitteratur. I kursavgiften ingår även ett teoriprov, ett uppspel samt tre rundor på banan med din fadder.

Erbjudande från Tortuna GK till dig som tar golfkurs hos oss första året. Du betalar endast 3 500 kronor för både golfkursen och medlemskap.

Anmälan sker via mail till kansli@tortunagk.com

 

 


 

Privatlektioner

Pro: Peter Lagelius

För sommarens spel till en ny nivå, tag några lektioner och förbättra dina ev. svagheter i spelet.

Singellektion 400 kr/pers. vid 45 minuter

800 kr/ 60 minuter 2 pers.

Bokas per telefon :070-666 40 36

Välkommen