Information från styrelsen

Nu när 2018 precis har startat och vi går mot ljusare tider, så vill vi passa på att informera om två goda nyheter inför året!
Vi har hittat en riktigt bra lösning på kansli sidan, Daniel Karlsson, som de flesta av er känner igen, kommer att fr.o.m 1 februari börja arbeta heltid på klubben. Daniel kommer med sin tidigare erfarenhet av tävlingsverksamheten att bidra mycket till att förverkliga de planer vi har på hur vi skall göra Tortuna GK mer attraktivt för medlemmar, gäster och sponsorer.
Det har också blivit klart med ny restaurang från 1 januari 2018. Anette Englund, som många också känner igen, kommer att driva restaurangen Foore AB och vi ser med tillförsikt fram emot det nya samarbetet med Anette och Foore AB.
Vi hälsar både Daniel och Anette välkomna i sina nya roller på Tortuna GK.

Det här inlägget publicerades den onsdag, januari 3rd, 2018 at 16:35 Anders Hermansson

En kommentar på “Information från styrelsen”

  • Anna-Karin Bäckström sa: januari 31, 2018 kl. 19:21

    Jag vill hälsa Daniel välkommen till det nya jobbet, imorgon/idag (när du läser detta) och önska dig, Daniel, lycka till.

    Akka

Kommentera